Fesztivál

2024.03.24. 13:21

RáHangoló: a Tavaszi Fesztivál nyitórendezvénye megtöltötte az Agorát

A RáHangoló családi koncertje nyitotta meg az Agora tavaszi programfolyamát. A Tatabányai Tavaszi Fesztivál első eseménye helyi művészek összehangolt játékának köszönhetően az előadást követően nagy vastapsot kapott.

Kemma.hu

Balról Ocsai Gabriella és Román Géza, valamit a zenészek

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Prokofjevtől a Péter és a farkas története elevenedett meg. Ocskai Gabriella, a RáHangoló háziasszonya köszöntötte a kicsiket és nagyokat, majd Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának zenészeit és karmesterét, Román Gézát. A zenés interaktív programnak megfelelően, elsőként külön-külön szólaltatták meg hangszereiket, hogy a gyerekek össze tudják kötni a történet szereplőit a zeneszerszámokkal. A háttérben hatalmas kivetítőn lehetett látni a mesét: Nagyváradi Szandra díszlettervező, látványtervező, bábtervező különleges látványvilágú bábjátéka tette ugyanis izgalmasabbá a színpadi történéseket.

A RáHangoló családi koncertje nyitotta meg az Agora tavaszi programfolyamát.
Ocskai Gabriella, a RáHangoló háziasszonya mesélte el a történetet
Fotó: S. G. / Forrás: 24 Óra

Péter és a farkas történetét a zenés megjelenítés mellett Ocskai Gabriella mesélte el a nézőknek. A Tatabányai Tavaszi Fesztivál március 28-ig kínál változatos programokat a városban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában