Segítség

2024.01.18. 19:55

Drukkerek újítanák fel a tatabányai óvoda környezetét – dobj be egy korongot, hogy segíts! +videó

A Turul's Miners Sportegyesület tagjai újra a közjóért próbálnak tenni: ismét pontokat, és ezáltal szavazatokat gyűjt a Turul's Miners Se szurkolói csoportja. Természetesen a jó cél érdekében.

Kemma.hu

A Turul's Miners Sportegyesület ismét az egyik ismert áruházlánc által kiírt programban vesz részt. Nem az első alkalom, korábban a szavazás által elnyert összegből két projektet is megvalósítottak. A vásárlóknak, na és persze az egyesület önkéntes munkájának köszönhetően lefestették a tatabányai Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola kerítését, valamint felújították a János-forrást és annak környékét. Mindkét alkalommal második helyen végeztek, így 200-200 ezer forintból tudtak segíteni.

Ezúttal a tatabányai Benedek Elek Óvoda játszóterét és környezetét szeretnék megszépíteni. Az egyesületnél úgy gondolják, hogy a kicsiknek fontos, milyen környezetben foglalkoznak velük, és hol töltik el szabadidejüket. Hiszik, hogy egy gyermek fejlődéséhez az önfeledt, balesetmentes játék lehetősége is elengedhetetlen. Ezért tervezik a játszótéri eszközök, korlátok átfestését, valamint a padok, homokozói ülőkék felújítását és cseréjét.  

Mint írják hivatalos közösségi oldalukon: 

A környezetünk megóvása mellett igen fontos számunkra a megújítás, felújítás, megszépítés is.

A vásárlás után járó papírkorongok mindegyike egy szavazatot jelent, amelyet a kihelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni. A Turul's Miners projektjét a tatabányai és az oroszlányi áruházban tudják támogatni a segíteni vágyók. A szavazás 2024. január 15. és 2024. február 11. között zajlik.

Az egyesület tagjai évente több alkalommal szemétszedési akciókat is hirdetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában