Kattant a bilincs

2024.04.17. 17:55

Súlyosan bántalmazták áldozatukat a 17, 18 és 21 éves rablók Tatabányán

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

Kemma.hu

Könnyen és gyorsan akart pénzt szerezni négy fiatal, ezért szólítottak le egy férfit Tatabányán április 13-án késő éjszaka. Két 17 éves, egy 18 éves tatabányai, valamint egy 21 éves tatai férfi állta körbe a sértettet, majd tőle cigarettát kértek. A megszólított ezt nem teljesítette, ezért z egyikük fejen rúgta.

rablók tatabánya
Súlyosan bántalmazták a férfit, majd telefont és némi készpénzt vettek el tőle
Forrás:  police.hu

A sértett a földről felállt, de ekkor őt tovább bántalmazták, erőszakkal elvették a pulóverét, valamint a kabátját. A megszerzett ruházatából elvették a pénztárcáját, 13 ezer forintját és a telefonját. Később kiderült, a sértett orrcsonttörést szenvedett.

Mint arról a rendőrség beszámolt, az elkövetők nem sokáig maradtak szabadlábon, három napon belül már bilincs kattant rajtuk. A nyomozás során a tatabányai rendőrök azonosították őket, a négy főt gyanúsítottként kihallgatták. A három tatabányai és a tatai lakos ellen csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A kihallgatásukat követően őket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. A négy fő közül kettő ellen jelenleg is lopás miatt van folyamatban büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában