Időjárás

2024.05.15. 04:26

Sok napsütés, némi gomolyfelhőzet - ilyen idő lesz ma Komárom-Esztergomban

A hőmérséklet 22-23 fok körül alakul.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint május 15-én, szerdán továbbra is sok napsütésre számíthatunk, de néha már megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat. A délkeleti szél megerősödhet.

Forrás: met.hu

A Hungaromet prognózisa szerint hajnaltájt kis eséllyel a délkeleti határra sodródhat be egy-egy zápor. Szerdán gomolyfelhős, napos időben lesz részünk, délután délnyugat felől megnövekszik a magasszintű felhőzet. Helyenként valószínű zápor, zivatar. Ma kevés, holnap már több helyen megélénkül a keleties szél. Zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 12 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 22 és 24 fok között várható.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!