Időjárás

2023.12.30. 04:20

Kiadták a figyelmeztetést vármegyénkre: sűrű köd és napsütés váltja egymást szombaton

Mondjuk, milyen idő lesz a hétvége első napján.

Kemma.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta szombatra az elsőfokú sárga figyelmeztetést Komárom-Esztergom vármegyére a sűrű köd miatt. Mint írják, több órán át tartó sűrű köd (látástávolság pár száz méter) várható.

Forrás: met.hu

Emellett a prognózisuk szerint szombat első felében fokozatosan javulnak a látási viszonyok, csökken a ködös, rétegfelhős részek kiterjedése, de lesznek olyan területek, ahol csak lassan oszlik fel a ködtakaró. Délutánra viszont az ország nagyobb részén gyengén felhős, napos idő lesz a jellemző. A nyugati, délnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, a tartósabban borult, ködös részeken ennél hűvösebb lesz.

A koponyeg.hu előrejelzése szerint szombaton változóan felhős, de néhol tartósan ködös, ködfelhős időre számíthatunk. Esetleg néhol fordul elő szitálás. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad a 10 fok körüli maximum.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!