Celeb

2024.05.18. 09:03

32 évesen botox: mindenki beleszállt Berki Mazsiba

Berki Krisztián özvegye megosztó videót közölt Instagramján. Berki Mazsi 32 évesen átesett élete első botoxoltatásán, amit büszkén felvállalt.

Kemma.hu

Berki Mazsi még csütörtökön posztolt videót Instagramján arról, hogy botoxoltatott és feltöltette ajkait. A videó láttán rengeteg negatív komment zúdult a nyakába a sztáranyukának, számolt be róla a Borsonline.

Nem egy nagy különlegesség manapság már a botoxtoltatás, azonban mégis nagyon megosztó szépészeti beavatkozás. Berki Mazsi esetében azonban szó szerint páros lábbal szálltak belé a netezők. Talán már ő is bánja, hogy azt a videót megosztotta. Követői leginkább azon akadtak ki, hogy ilyen fiatalon szükségesnek tartotta Mazsi ezt.

Sokan azért fejezték ki csalódottságukat, mert a kemény öklű anyuka leginkább a természetesség „nagykövete” volt. Az elmúlt években azonban ez teljesen megváltozott. Mazsinak többször volt műhaja, évekkel ezelőtt a száját is feltöltette. Tavaly pedig Mazsival kapcsolatban az volt az egyik legfelkapottabb téma, hogy megcsináltatta melleit, azonban erre a mai napig nem derült fény.

– Nincs bajom a botox-al, de azzal igen, hogy 32 évesen nem biztos, hogy a fiataloknak ezt a példát kell mutatni! Nagyon korai, mert fiatal vagy! Mindenki maga dönt, de másokat ne befolyásoljunk – fejtette ki az egyik követője a véleményét.

Többen azt is megjegyezték, hogy teljesen elvesztette önmagát, hiszen eddig a természetesség híve volt. Volt aki azt is hozzátette, hogy ilyen fájdalom árán sosem tenne ilyet és ezt a videót is kár volt megcsinálni.

A kommentelők között elvétve akadt pár pozitív hangvételű hozzászólás is, akik védelmükbe vették a sztáranyukát. 

Szerintem, ez mindenkinek a magánügye, és nem kellene emiatt bántani a másikat. 

– fejtette ki az egyik követő, majd egy másik annyit írt: szép vagy Mazsi, ne foglalkozz a negatív kommentekkel .

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!