With Willie

2024.01.21. 06:55

Útifilm a tatabányai lakótelepekről? Az amerikai youtuber más szemmel nézte a várost

A híres amerikai youtuber a „kavicsos városról” készített kalandos és vicces videót. Kötelező néznivaló minden tatabányainak!

Kemma.hu

Forrás: WithWillie/Youtube

A New York-i származású Willie Gevertz legújabb videójában elképesztő lelkesedéssel mesél Tatabányáról. A youtuber aktívan tanulja a nyelvet és videókat készít Magyarországról videómegosztó oldalán. A vármegyeszékhelyen készült kisfilmben magyarul is megszólal, sőt, beszélget a helyiekkel is. 

A vasútállomáson kezd, majd körbe járja a Konzumot, majd a lakótelepeken csodálkozik rá a panelházakra, Bánhidán pedig a Kádár-kockákra. Az Ifjúság utca egyik tízemeletesének tetejéről is megcsodálja a környéket.

Hatalmas lelkesedéssel veszi be a várost, miközben történelmükről mesél. A youtuber elárulja videójában, hogy a felesége magyar, és korábban már jártak Tatabányán, a Turulnál és a Szelim-barlangnál.

Külön érdekesség, hogy az egyik alsógallai buszmegállóban találkozik a Horváth-testvérekkel, Rikárdóval, Rafaellel és Mátéval, akikkel beszédbe elegyedik. Természetesen szóba kerül Szoboszlai Dominik is. Felsőgallára már nem jut el, de azt mondja, még visszatér Tatabányára.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!