Azt beszélik...

2023.07.14. 09:45

Durva videó kering a neten: Marics Peti barátnője ájult el a tatabányai sörfesztiválon? +videó

Azt pletykálják, hogy a ValMar tatabányai koncertje alatt készült felvételen Marics Peti állítólagos barátnője látható. Aztán nem látható. A kis hölgy ugyanis a felvételen egész sokáig táncol, bulizik, jól érzi magát. Majd a videó egy pontján beájul a takarásba, a földre. Egy másik lány szedi össze őt onnan.

Kemma.hu

Alaposan megénekeltette a közönséget a ValMar

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Különös, a tatabányai sörfesztiválon készült felvétel tűnt fel nemrégiben a Redditen. Az itthon kevésbé népszerű közösségi oldalon található bejegyzés közzétevője állítja, hogy a videón, a ValMar koncertje közben Marics Peti állítólagos barátnője látható. A lány egy ideig jól szórakozik egy másik lány társaságában, majd minden jel arra mutat, hogy némi szédülés után a földre zuhan.

Kovács Gyopár a valóságban: a tatabányai ValMar koncerten a világáról nem tudott. Dőlt, borult. Egyszer konkrétan mint egy zsák eldőlt a Milán csaja mögé. A videón is látszik a biztonsági őr mögött. 1.06.23-nál például, amikor kidőlt full készen. Mindezt Milán egész családja (anyuka, apuka stb) előtt! Nekem az a véleményem, hogy legyen már annyi tartása egy nőnek, hogy nem csapja így szét magát a szülők társaságában! Annak, aki megkérdőjelezte, hogy ott voltak a szülők. Az apuka meg a színpadon is fenn volt. Az anyuka szinte folyamatosan ott állt a biztonsági őr mögött

– írta a felvételt megosztó reddites. Ez persze csak az ő véleménye, egyáltalán nem biztos, hogy a felvételen valóban Gyopár látható.

A felvétel ugyanis nem a legjobb minőségű. Igaz, a lány, aki rosszul lett, valóban hasonlít a fiatal színésznőre, aki állítólag elcsavarta Marics Peti fejét.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Gyopár valóban ott volt a tatabányai sörfesztiválon, így nem kizárt, hogy valóban ő lett rosszul a ValMar koncerten. Marics Petivel azonban, mint arról a Ripost is beszámolt, mostanában eltávolodtak egymástól. A színésznő az éneket Budapest Parkban történt lábtörésekor sem volt Magyarországon, később pedig a színpadi elfoglaltságai szólították Szegedre, így ha akarta volna, se tudta volna ápolni a kedvesét. Ezt követően a Kanári-szigetekre indult, így a netezők szerint az sem kizárt, hogy nagy szerelem helyett csak egy futó románc volt köztük.

Íme a felvétel. A szóban forgó ájulásos jelenet 1:06:23 környékén látható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!