Bulvár-celeb

2024.05.16. 12:50

Meglopták Medveczky Ilonát, több milliós a kár

A 82 éves revükirálynőt nagy veszteség érte, de még bízik benne, hogy visszaszerezheti amit elloptak tőle.

Forrás: Life.hu

A történetet még különlegesebbé teszi, hogy a legendás táncművész ma is emlékszik, mikor viselte utoljára a nevezetes darabot: a nagyon drága ruhát a 2017-es Story-gálán viselte, és aznap este látta utoljára. 

A művésznő még mindig reménykedik abban, hogy valamilyen úton-módon egyszer visszakerül hozzá a csillogó estélyi, ami több millió forintot ér.

Jutalmat ajánlott fel a megtalálónak

A kristályokból készült, 35 kilós ruha története is nagyon érdekes. “Huszonöt évig volt az élettársam dr. Nagy Richárd, a Magyar Televízió egykori elnöke, aki egészen Jablonecig utazott, és onnan hozott kétezer méter gurtniba tekert kristályt.

 A saját terveim alapján a televízió varrodájában készítették ezt a különleges ruhát. (…) Nekem egy valódi ereklye volt, Nagy Richárd extra ajándéka, és nem mellesleg felbecsülhetetlen az értéke.”

Az ominózus estén a gálára két kísérővel érkezett, és hazafelé a szálloda parkolójában átöltözött. “Levettem a ruhát, és beraktam egy barna műbőr táskába, amit a kísérőim autójának csomagtartójába helyeztem. Akkor láttam utoljára” – mesélte a Storynak Medveczky Ilona, amit az Origo idéz.

Úgy vélte, a ruha ráér később is, az azonban eltűnt. Kísérői sem tudnak a további sorsáról. „Annyira egyedi, hogy eladni szerintem csak darabokban lehetne” – vélekedik a művésznő, aki jutalmat ajánlott fel annak, aki segít a ruha nyomára bukkanni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában