Hírek

2007.04.16. 10:46

Torlódást okoznak a nyulak

Több kilométeres kocsisorok torlódtak fel az M1-es autópályán, valamint az 1-es főúton, a kora reggel történt kamionbaleset miatt, ami után mintegy ötezer nyúl szabadult el az autópályán

BAMA

A Győr felé vezető pályaszakasz 44-es kilométerénél, Bicske és Tatabánya között még reggel hét óra előtt karambolozott egy nyulakat szállító teherautó és egy kamion. Az ütközés következtében a teherautó felborult, a platóján szállított ötezer nyúl pedig elszabadulva szétszaladt a környéken.

Az állatokat rendőrök és tűzoltók igyekeznek begyűjteni, a műszaki mentés is tart még. Az M1-es érintett oldalát ezért több órára lezárták, a forgalmat a 39. kilométertől - a bicskei csomóponttól - az 1-es főútra terelik. A személyautók itt is csak a 43. kilométer-szelvényig mehetnek, itt Óbarok-Szárliget irányába terelik őket; csak az 56-os kilométernél, a tatabányai csomópontnál lehet visszatérni az M1-es autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!