Hírek

2007.04.02. 17:16

Elkapták a pancser rablót

A saját otthonában fogták el a benzinkút kirablóját, aki a helyszínen hagyta autóját

BAMA

Fegyverrel kiraboltak egy benzinkutat Pécsett, ám a tettes nem jutott messzire, mivel saját feledékenységének csapdájába esett. A furcsa bűncselekmény úgy történt, hogy a férfi autójával megállt az üzemanyagtöltő állomás kútjánál, s amíg a kútkezelő tankolta a járművét, bement a shopba, fegyvert rántott, s az alkalmazottat a bevétel átadására kényszerítette. A pénztárosnak azonban elegendő lélekjelenléte volt ahhoz, hogy ne ürítse ki a kasszát, hanem csupán egy kisebb összeget adott a rablónak.

Az elkövető ekkor rájött, hogy autója kulcsát a tankoló kútkezelőnél hagyta. Ezért aztán nem volt sok választása, kocsiját a helyszínen hagyva, futva kellett menekülnie a helyszínről. A rendőrök a hátrahagyott autó rendszáma alapján rövid időn belül azonosították az 53 éves elkövetőt, akit nem is kellett sokáig keresgélni: a lakása előtt megvárták és elfogták. Miután a férfit átkutatták, megtalálták nála az elrabolt pénzt, a menekülési útvonalán pedig rábukkantak elrejtett fegyverére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!