Hírek

2007.03.28. 11:14

Hajnal és Gera is pályán Moldova ellen

A magyar válogatott Moldova elleni Eb-selejtezőjével (18 óra) együtt húsz tétmeccset játszanak szerdán a kontinensen. A Szusza-stadionban Várhidi Péter csapatának kötelező nyernie Moldova ellen, annak ellenére is, hogy a továbbjutási esély egyre haloványabb.

BAMA

A Montenegró elleni, podgoricai összecsapást 2-1-re elveszítő csapatban lesznek változások: elképzelhető, hogy Gera és Hajnal egyszerre lesz majd a pályán. A nemzeti csapat minden bizonnyal a Végh Z. - Csizmadia, Juhász R., Vaskó, Bodor. Tőzsér, Tóth B., Huszti. Hajnal, Gera - Priskin összeállításban veszi fel a harcot Moldova legjobbjaival.

A csoportban élen álló törökök Frankfurtban fogadják a harmadik Norvégiát. Nagy kihívás előtt áll a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott, az Európa-bajnoki selejtező-sorozat szerdai játéknapján ugyanis Bariban azzal a Skóciával találkozik, amely jelenleg öt ponttal megelőzi. Roberto Donadoni együttesének csak a győzelem lehet elfogadható, egy esetleges vereséggel messze kerülne az Eb-indulástól. Anglia legjobbjainak sajtóértesülések szerint Steve McClaren szövetségi kapitányért is harcolniuk kell majd Andorrában, a szakvezetőt szinte csak egy meggyőző siker mentheti meg a menesztéstől. Kiemelt mérkőzésnek ígérkezik még Portugália szerbiai fellépése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!