Hírek

2007.03.27. 10:37

Gyilkos rablótámadás a pénzszállító ellen

Egyelőre a rendőrök sem tudják, hol történt pontosan az újabb pénzszállító-rablás.

BAMA

Egyelőre a rendőrök sem tudják, hol történt pontosan az újabb pénzszállító-rablás, mivel kedden reggel csak a már kiürített, elhagyott páncélautót találták meg egy Tokaj melletti, elhagyott úton, az egyik pénzszállítót megölték az ismeretlen tettesek, társa túlélte a támadást.

Az ügyben már két megye, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg rendőrei dolgoznak együtt. A páncélautót Szabolcs-Szatmár-Bereg felől érkezett a borsodi településre.

Valószínűleg a támadás is Szabolcsban történt, s a rablók csak elrejteni hozták át Tokaj környékére a pénzszállító autót. A fehér színű pénzszállítót Tokaj határától mintegy három kilométerre találták meg, egy szőlőhegyre vezető földúton - jelentette a helyszínről a távirati iroda tudósítója.

A jármű megtalálásának környékét nagy területen lezárták, a rendőrök nyomok után kutatnak. Az ügy felderítésén száz rendőr dolgozik, valószínűleg útlezárások is lesznek a rablók kézrekerítése érdekében. A rendőrség részletes tájékoztatást későbbre ígért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!