Hírek

2006.10.01. 22:30

Molnár Gyula: visszarendeződés történt Budapesten

A fővárosban a 2002-es választási győzelemhez képest visszarendeződés történt - értékelte Molnár Gyula, az MSZP budapesti elnöke a párt választási eredményét vasárnap este újságíróknak.

BAMA

A szocialista párt Budapesten vélhetően elveszített néhány olyan helyet, amit 2002-ben váratlanul megnyert. "Ez nem öröm", de bizonyos szempontból a 2002-es "kilengést" korrigálta most a politika - közölte a kormánypárti politikus, még az adatok teljes feldolgozottsága előtt. Molnár Gyula úgy vélte, a fővárosban kevésbé számítottak a személyes teljesítmények, az emberek sokkal inkább politikai preferenciáik szerint szavaztak, és ez csak néhány helyen változtatott az eredményen.

Az MSZP budapesti elnöke azt mondta: a politikai céljaik többé-kevésbé teljesültek. Mint mondta, céljuk volt az, hogy Demszky Gábornak hívják a főpolgármestert, hogy legyen többség, még ha szolid is, a fővárosi közgyűlésben, és hogy 15 kerületi polgármesterük legyen.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!