Közélet

2017.07.02. 06:49

Dorogi programok nyáron

Fürdők éjszakája, fitnesz foglalkozások és sok más program várja idén nyáron a dorogiakat.

K. Cs.

Fürdők Éjszakája

Idén először rendezik meg a Nipl Stefánia Uszodában a Fürdők éjszakáját, amelyen DJ Dominique és DJ Tomy Slow várja a bulizni és fürdőzni vágyókat. Fürdőruha viselése nem kötelező, így aki csak a parton akar szórakozni, az is megválthatja jegyét az eseményre. A buli 19 órától éjfélig tart. Ezen a nyáron még kétszer várják az éjszakai rendezvényre a látogatókat. Legközelebb július 28-án, pénteken, ahol karibi hangulattal és salsa táncosokkal dobják fel a hangulatot.

Lady’s Day

Július 8-án ismét egy igazi csajos nap vár azokra a hölgyekre, akik ellátogatnak a Nipl Stefánia Uszodába. 9.00 és 17.00 óra között különböző fitnesz foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. Lesz zsírégető aerobik, pro cycling, kangoo, gerinctréning, spinning, jumping, hevederes edzés és do-in foglalkozás is. A szervezők arra kérik a hölgyeket, hogy az eszközös edzésekre előzetesen jelentkezzenek be a Kristály Szépségházban. Az esemény ideje alatt az uszodába a hölgyeknek ingyenes a belépés.

Szoptatás Hete

A WHO augusztus 1-jét nyilvánította az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Hetévé. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára. Arra, hogy a szoptatás a legegészségesebb életkezdetet nyújtja. Ezért augusztus 1-jén, 16 órakor a Petőfi Sándor Óvodába várják a dorogi védőnők a téma iránt érdeklődőket.

Címkék#Dorog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!