Sport

2017.06.19. 07:56

Sikeres évet zárt a dorogi futball

A közelmúltban tartották a dorogi labdarúgócsapat évzáróját a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

B. Cs.

A Dorogi Futball Club az utóbbi évek egyik legsikeresebb évét zárta, hiszen a felnőtt csapat újra az NB II.-ben szerepelt és az előkelő 8. helyet szerezte meg. A klub a közelmúltban évzárót tartott a Buzánszky Jenő Stadionban, ahol Mayer László elnök köszöntötte a gyerekeket. Kiemelte, hogy az utóbbi évek sikerei büszkeséggel töltik el a játékosokat, a dorogi lakosokat és a szurkolókat egyaránt.

A klub nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekek tudják és büszkék legyenek, milyen nagy múlttal rendelkező, sikeres csapat tagjai. Ezért az év első felében több olyan tornát is rendeznek, amelyek híres dorogi játékosokról és elismert sportvezetőkről vannak elnevezve: Monostori Tivadar, Prohászka János, Buzánszky Jenő, Kaiser József.

Az évzárót játékos sportvetélkedőkkel színesítették a rendezők. Az eseményen Németh Szabolcs – a korábbi utánpótlás szakmai vezető, a felnőtt csapat edzője – elbúcsúzott a gyerekektől, hiszen pályafutását Sopronban folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!