Közélet

2017.06.15. 15:00

Döntse el, ki a legprímább!

Immár hagyomány, hogy a 24 Óra és a kemma.hu olvasói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket a beérkezett ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma díjra jelölt.

kemma.hu

Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma díjat, egy jelölt pedig közönségszavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet. Szavazni 2017. szeptember 8-ig lehet.

Közönségszavazás a kemma.hu-n
Hírportálunkon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre az alábbi szavazófelületen, amely facebook-oldalunkon is elérhető. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelöltek bemutatkozását fotójukra kattintva elolvashatja.
A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//woobox.com/js/plugins/woo.js";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, "script", "woobox-sdk"));

Közönségszavazás a 24 Órában
A jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

További online szavazási lehetőségek:
A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy - hamarosan a forrasradio.hu-n és a [email protected] címen is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!