Kultúra

2017.06.14. 15:54

Czigány György lesz a Klasszik házigazdája

Immár hagyomány, hogy Tata legnagyobb fesztiválja előtt a komolyzene szerelmeseinek kedveznek a szervezők. Nem lesz ez máshogy ezúttal sem: a Pálma rendezvényházban várják csütörtökön 19 órakor a műfaj elkötelezettjeit, méghozzá minden eddiginél gazdagabb programmal és előadókkal.

kemma.hu

A jubileumi, ötödik Víz, Zene Klasszik házigazdája az Erkel Ferenc-, Liszt Ferenc- és József Attila-díjas érdemes művész, Czigány György lesz.
A "Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben" című népszerű és máig ismert, gyakorta felidézett rádiós műsor ikonikus, Prima Primissima díjas szpíkere, Czigány György mintegy másfél órás utazásra invitálja a közönséget a komolyzene világába.

A feledhetetlen játék élő műsor keretében elevenedik meg, ebben pedig nagyszerű partnerek lesznek a kísérői. A korábbi Príma-jelölt Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara (Román Géza vezényletével), az idén megyei Príma-Díjra jelölt Egressy Kamarakórus (Robozné Schőnfeld Zsuzsanna karnaggyal), valamint Dr. Lakatos János gordonkán gondoskodik majd a felejthetetlen hangulatról és zenei élményekről az impozáns környezetben. Jegyek elővételben és a helyszínen is válthatóak.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!