Közélet

2017.06.12. 08:29

Második lett egy országos pályázaton a Tardosi Vlog

Szombat délután a fővárosi Bálna Rendezvényközpontban vehették át a Suliban Élményportál Vlog Pályázaton elért második helyezést igazoló oklevelet a tardosi Vaszary János Általános Iskola tanulói, akik a díjátadó előtt a Csodák Palotájába is ellátogattak.

kemma.hu

A tardosi Vaszary János Általános Iskola tanulói által készített Tardosi Vlog a Suliban Élményportál Vlog Pályázatán országos II. helyezett lett. Jutalmukat (40 ezer forint értékű jutalomkirándulást) és a díjat tanúsító oklevelet június 10-én vehették át Budapesten, a Sulibank Évzáró Buliján.

A kisfilm készítői közül a legaktívabb 16 tanuló a díjátadót megelőzően a Csodák Palotájában tölthetett el három órát, majd délután 14 órára voltak hivatalosak a Bálna Rendezvényközpontba, az OTP Fáy András Alapítvány által szervezett Sulibank-rendezvényre.

– Fantasztikus szervezés, rengeteg program (lézerharc, falmászás, szörf szimulátor, lufibohócok, segway, ugrálóvár, és még sok minden), ajándék szendvics, pogácsa, üdítő, jégkása, vattacukor és fagyi várta a gyerekeket. A csapatunk a színpadon vehette át a második helyezésünket tanúsító oklevelet. A színpadon folyamatosan műsor volt. Városnéző kisvonatozáson is részt vettünk. Remekül éreztük magunkat, azt gondolom, hogy igazi „élményjutalmat” kaptak a gyerekek – mondta Hédi Katalin, a diákok egyik tanárnője.

Címkék#tardos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!