Közélet

2017.06.08. 14:19

Extrém kihívásokkal küzdhetünk meg a nyárkezdő kalandnapon

Június 10-én, 9 órától a Turul lábához várják a vállalkozó szellemű csapatokat a Kicsengetnek Kalandnapra. A program számos izgalmas kihívás elé állítja az aktív pihenésre vágyókat, akik nemcsak ügyességüket, de fizikai teljesítőképességüket is összemérhetik.

Sz. Sz.

A húsvétkor nagy sikerrel megrendezett kalandos program folytatásaként szombaton ismét várják a kihívásokra éhes csapatokat a Kicsengetnek – nyárindító kalandnapra. A vetélkedő 9 órakor a Turul-szobor mögötti parkolóban indul, a folytatásban a szervezők pedig számos izgalmas helyszínre kalauzolják majd a csapatokat.

Lesz a múlt alkalommal is nagy sikert aratott slackline-hoz kapcsolódó feladat, és ismét végig lehet menni a via ferratán, azaz a vasalt úton is, emellett a résztvevők megismerhetik a petanque nevű labdajátékot, valamint egy labirintus útvesztőiben is bolyonghatnak majd.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni Csalai Judit szervezőnél a [email protected] e-mail címen vagy a 0630/969-5747-es telefonszámon lehet.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!