Közélet

2017.06.03. 07:30

Harminc programmal ünnepli 30 évét a tatabányai idősek otthona

A TJ ESZI Szent Teréz Idősek Otthona „30 év 30 program” címmel ünnepi programsorozatot indított, melynek keretében szombaton nyílt napra várták a járás lakóit, az intézmény dolgozóit, ellátottjait és hozzátartozóit.

Zs. K.

A rendezvényt Szabó Endréné intézményvezető nyitotta meg, majd Bereznai Csaba alpolgármester és Mecsei Ilona igazgató mondott köszöntőt.

A programon a tatai Boccia Szakosztály vezetőjétől, Szabó Istvánnétól boccia készletet kapott az intézmény, illetve a munkatársak és Bereznai Csaba felolvasta azokat a köszönőleveleket, amelyeket az ellátottak hozzátartozói írtak a dolgozók áldozatos munkájáról.

A délelőtt kötetlen beszélgetéssel, a pavilonok látogatásával telt, eközben az érdeklődőknek lehetőségük nyílt az ellátottakkal közösen kézműves foglalkozásra, Boccia játékra, közös tornára és fejtörőre.

Az ebédet követő pikniken lángos, palacsinta és fagyi közül választhattak a vendégeg. A szervezők a következő jubileumi programra (kulturális piknik július 28-án) is várják a résztvevőket.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!