Közélet

2017.06.02. 15:12

Galambos Lajos: „Bátor vagyok, de nem ennyire”

Hamarosan kezdődik az ismert mulatós zenész tárgyalása, gáz-és áramlopási ügyében. Galambos Lajost az elmeszakértői vélemény teljesen megdöbbentette.

kemma.hu

A Budaörsi Járási Ügyészség anak idején közleményben közölte, hogy "vádat emeltek G. L. és tíz társa ellen". Mint írták, "G. L.-t mint elsőrendű vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen, társtettesként elkövetett lopás bűntettével, valamint gazdálkodó szervezet részére tevékenységet végző, önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban - szintén társtettesként - elkövetett vesztegetés bűntettével vádolják.

Galambost az előzetes letartóztatása alatt vetették alá az elmeorvosi vizsgálatnak a zenészt, és az irat arra utal, hogy a mentális állapota nincs rendben.

– Egy olyan vizsgálatra hivatkoznak, amelyet még Székesfehérváron ejtettek meg, miután magánzárkába helyeztek. Egy egyszemélyes zárkában, ilyen megaláztatásokat követően mindenki zárkózott szerintem – mondta a művész. – Még attól sem ijedt meg a kegyetlen doktornő, hogy amikor azt mondtam, hogy nem kívánok részt venni a vizsgálaton, megfenyegetett azzal, hogy a büntetés-végrehajtás budapesti elmegyógyintézetébe, azaz bolondok házába vitet – magyarázta a zenész.

A Blikk azon kérdésére, hogy sejt-e valakit a támadások mögött, sejtelmesen válaszolt.

– Bátor vagyok, de nem ennyire – mondta a zenész, majd azt ígérte, hogy a bíróságon kiterítik kártyáikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!