Közélet

2017.05.30. 07:25

Az ország második legjobb bioszosa lett a kesztölci Bihari Bertalan

Bihari Bertalan, a Kincses József Iskola tanulója a Bendegúz Tudásakadémia országos versenyén második helyezést ért el biológiából a hetedikesek között.

kemma.hu/kesztolc.hu

A kesztolc.hu beszámolója szerint Bertalan történelemből is indult a versenyen, itt a megyei fordulón második helyezést ért el. Az országos versenyen 20 ponttal és 1584 segédponttal került be a legjobbak közé.

Május 20-án Szegeden 757 diák oldotta meg a döntő feladatait, közülük 64-en több tantárgyból is bizonyíthatták rátermettségüket.

A döntő központi helyszíne a nagy világversenyeknek is méltó helyszínt biztosító Szegedi Városi Sportcsarnok volt, ahol egész napos programmal vártuk a versenyzőket és az őket elkísérő szülőket, pedagógusokat: kézműves foglalkozáson ügyeskedhettek a résztvevők, színvonalas műsort adott a MiaManó Színház, Gerendás Péter és az X-Treme Tánciskola, mindenki megvehette kedvenc könyveit a könyvvásáron.

Az eredményhirdetésen mintegy 400 versenyző vehetett át jutalmat. A Tudásbajnokság győztesei díszes serleget, arany-, ezüst- és bronzérmet, elismerő oklevelet és ajándékkönyv-csomagot kaptak, a helyezettek (4-től 10. helyig) elismerő oklevelet és ajándékkönyvet.

Címkék#Kesztölc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!