Kék hírek, bulvár

2017.05.29. 08:11

Fotelt tett a nyakára: 17 éves fiú rabolta ki az idős asszonyt

Egy 17 éves tokodi fiú tört be egy sárisápi asszonyhoz, majd pénzt, cigit és ételt vitt el tőle. A 66 éves nőt a fiú lefogta, ágyneműt húzott a fejére, majd egy fotelt a nyakára. A fiút egy napon belül elkapták, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

kemma.hu/police.hu

A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves tokodi fiú ellen, mert május 28-án éjszaka, 2 órakor egy sárisápi asszonyt bántalmazott és rabolt ki annak saját otthonában.

A rendőrség tájékoztatása szerint az egyedül élő 66 éves nő észrevette, hogy egy ismeretlen a szobában lámpával világít, ezért rászólt. A támadó az ágyban fekvő asszonyhoz lépett és kezeivel a száját befogta.

Az asszony a szorításból kiszabadult ugyan, de a támadó nem adta fel: fejére ágyneműt húzott és egy fotelt tett a nyakára.

A betörő készpénzt, cigarettát és élelmiszert vett magához, majd a helyszínről elmenekült. Nem sokáig örülhetett zsákmányának, ugyanis a rendőrök még aznap, május 28-án 21 órakor a bűncselekmény elkövetőjét a lakcímén elfogták.

A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
A fiú beismerő vallomást tett.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!