Közélet

2017.05.09. 14:31

Környei programok

Színes programokkal várják az érdeklődőket a környeiek.

Zs. K.

Mese és játék

Május 27-én 14 és 17 óra között a környei művelődési házban kézműves foglalkoztató, arcfestés, Csiri-Biri Játéktár, a Vöröskereszt környei szervezete ajándékaként homokkép készítés, Könyvtári Mesekuckó és lepényevés, a Vackor Óvoda és Bölcsőde udvarán mókásan mozgásos, mozgásosan mókás feladatok és számtalan játszószer, mindkét helyszínen vidám hangulat várja a kicsiket, nagyokat. 17 órától a főtéren muzsikál a Bóbita Zenekar! Mert „a nevetés gyógyít!”

Májfadöntés

A környei német nemzetiségi önkormányzat június 4-én, vasárnap rendezi meg a már hagyományos májfadöntést, amelyre minden érdeklődőt szeretettel meghív. 16 órakor májfadöntés lesz a közösségi és tájház előtt, majd zenés vonulás a főtérre, ahol pünkösdi táncházzal várják az érdeklődőket. Fellép a Német Nemzetiségi Hagyományőrző Gyermekcsoport, a Német Nemzetiségi Dalkör, a Szivárvány Táncegyüttes Schwung Tancgruppe, a zenét pedig a Schwowischi Buam zenekar szolgáltatja.

Várják a nedűket

Május 27-én, szombaton 9 órától rendezik meg a Les-hegyen Környe hatodik borversenyét. A mintákat előző nap, május 26-án 15 és 20 óra között lehet leadni az Orbán szobor mellett lévő pincéknél.

Dumaszínház

Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda pedig június 2-án 19 órától várja a stand up comedy kedvelőit a Csakazértis! című produkcióra. A Környe Kártyával rendelkezők május 8-ától kedvezményesen válthatják meg jegyüket.

Címkék#Környe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!