Közélet

2017.05.09. 07:23

A Karthago, a Ghymes és az Auróra is jön Tatára

Június 23-25. között immár 24. alkalommal rendezik meg a Víz, Zene, Virág Fesztivált, amelyen mindenki megtalálja a kedvére való programot, az interaktív bemutatóktól, a koncerteken át a tűzijátékig.

kemma.hu

A legkisebbeket a Szipi-gyermekszigetek, színpadi műsorok, kézműveskedés, állatsimogató, interaktív tudományos játszóház, vidám vásári forgatag várja. A gyerekek által választott gumikacsák pedig az idén is hősies küzdelmet folytatnak a győzelemért a Kacsafutamon.

Ahogy a szervezőktől megtuduk, a nagyobbak kedvükre válogathatnak a színes zenei- és fesztiválkínálatból. Fellép a ’80-as évek legendás rock csapata, a Karthago, Majka & Curtis, a Bikini, a Ghymes, a TNT, Anna and the Barbies, az Irie Maffia, a Kaláka, az Auróra, Bereczki Zoltán és a Sztárban sztár+egy kicsi műsorból ismert partnere, Berki Artúr, Gubás Gabi, Pápai Joci, aki az idei Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviseli, Hot Jazz Band, Little G. Weevil, az X faktorból ismert Soulbreakers és sokan mások. A legfrissebb dallamokat a Cseh Tamás program tehetségei biztosítják.

A helyi vagy országosan ismert előadók, együttesek mellett lesznek külföldi vendégeink is, Lengyelországot a Kraków Street Band, Észtországot pedig a S.E.K.S zenekar képviseli.

A hatalmas electro party arénában pedig pénteken és szombaton hajnalig tart a buli, ahol - mások mellett - Sterbinszky, Horvát Tamás, Bárány Attila járul hozzá a fergeteges hangulathoz.

A tavon is különböző programok színesítik a fesztivál kínálatát. Ezek sorából ki kell emelni a lampionos vízi karnevált, a sárkányhajó regattát, vitorlás versenyt, légpárnás hajó bemutatót.

Pazar virágkiállítás, különleges világító virágok, orchideacsodák és hozzájuk kapcsolódó szaktanácsadás, a már hagyományos hattyúligeti virágkompozíciók, minikert építési ötletek és megvásárolható eszközök várják az érdeklődőket.

Az idei év legnagyobb szenzációjának ígérkezik egy rendkívül látványos, unikális show-elem: HANGFESTÉS. A fények és hangok varázslatos találkozásának lehetnek szem- és fültanúi szombat este a fesztiválozók. Tata féltett kincsét, a Zsigmond-kori várat színes fényekbe öltöztetik és egy speciális technika, valamint különböző hangok segítségével teszik még ragyogóbbá.

A fesztiválozók borászati és gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatnak, hiszen a Borudvarban megízlelhetik a helyi borvidék pincészeteinek kiválóságait, de Tokajból  is várunk vendégborászatokat. A hagyományosan remek pecsenyék mellett a legmenőbb különlegességeket a Food Truck Show biztosítja.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!