Kultúra

2017.04.29. 06:00

Máltai hétvégét lehet nyerni a tatabányai Európa-napon

Az Európa-nap megyei állomása május 1-én a tatabányai Csónakázó-tónál lesz, ahol az ünneplésen túl érdekes témák és kvíz várja a látogatókat. Érdemes lesz készülni, hiszen a fődíj egy máltai hétvége lesz!

kemma.hu

Május 9-én ünnepeljük az Európa-napot, ennek alkalmából valamennyi megyében programmal készülnek az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodájának, valamint a Europe Direct tájékoztató irodáinak munkatársai. Az ünnepi megemlékezéseken túl a résztvevők az Európai Unióval kapcsolatos aktuális kérdésekről beszélgethetnek.

A szórakoztató gyermek- és családi programok mellett az Európa-napi rendezvényeken a szervezők tájékoztatást nyújtanak az EU-val kapcsolatos kérdésekben, legyen szó oktatásról, munkavállalásról, utazásról, illetve az unió célkitűzéseiről. A kiemelt témák között szerepel az integráció, az uniós beruházások kérdése, az Erasmus+ program és az uniós foglalkoztatás is.

Az Európa-napra érdemes készülni is, hiszen a helyszínen kitölthető EU-totó főnyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége Máltán. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!