Közélet

2017.04.12. 10:48

Gyermelyi programajánló

Majális és húsvét előtti mókadélután vár a település lakóira áprilisban.

Zs. K.

Közmeghallgatás

Április 26-án szerdán 17 órától az polgármesteri hivatal tanácstermében közmeghallgatást tart a község képviselő-testülete. A megjelenteknek lehetőségük nyílik a közügyekkel kapcsolatos kérdéseik feltevésére, véleményük kifejtésére.

Mókadélután

Április 13-án délután 14-től 17 óráig a GyeReCSak színpad játszóterére várják a kicsiket és nagyokat. A húsvéti mókadélutánon az óvoda dadusainak szervezésében a gyerkőcök tojást festhetnek, barkácsolhatnak, sütögethetnek a kemencében, illetve élő nyuszit is simogathatnak.

Majális

A községhez tartozó Gyarmatpusztán rendezik meg az idei majálist is. Április 30-án vasárnap 9 órától 3–6 fős csapatokat várnak a Macskahegyi bekötő út elágazásához, ahonnan akadályverseny indul.

A pályán eközben a majális focikupán mérettetnek meg a csapatok, a kilátogatók kipróbálhatják a légpuska- és koronglövészetet a lőtéren, emellett lesz bográcsos főzőverseny és kenyérsütő verseny is.

A gyerekek lovagolhatnak, de retro vetélkedőkkel is készülnek a szervezők. 6–8 fős csapatok jelentkezését várják a 13 órakor kezdődő buborékfoci-bajnokságra. 16 órától helyi csoportok lépnek színpadra. Fél hattól Barátok Közt-vetélkedőre vár mindenkit Szabó Anita, 19 órától Polgár Peti zenés humorista szórakoztat.

Címkék#Gyermely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!