Közélet

2017.04.10. 08:07

Banai programajánló

Toborzás, véradás és családi nap is lesz áprilisban.

N. T.

Banai hitélet

Római katolikus szentmisére várja a híveket Pozsgai Csaba helyi plébános minden vasárnap 11 órakor a katolikus templomba. A református istentiszteletre Sugár Tamás nagyigmándi lelkész hívja a gyülekezet tagjait vasárnapokként 8 óra 30 perckor a református templomba. Az evangélikus istentiszteletet minden hónap második és negyedig vasárnapján délutánonként Magassy Zoltán evangélikus lelkész tartja a református templomban.

Véradás

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat április 19-én 15 óra és 17 óra 30 perc között várja a művelődési házba a segíteni szándékozókat. A véradást Halgas Józsefné, a vöröskereszt helyi titkára szervezi.

Átadták a bóbitások nyereményét

A Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsőde nyerte el idén a komáromi járás jótékonysági báljának teljes bevételét. A több mint egymillió forintos összeget ünnepélyes keretek között április 21-én 10 órakor adja át Molnárné dr. Taár Izabella, a Komáromi járás hivatalvezetője, Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője és dr. Kancz Csaba, Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott.

Toboroznak Banán

Katonai Toborzó Tájékoztatót tart Banán az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 9. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi iroda, április 26-án 11 órakor a Bábolnai Közös Önkormányzati Hivatal Banai Kirendeltségében.

Családi nap

Április 29-én egész napos családi napra várják az érdeklődőket a művelődési ház udvarára, ahol együtt lehet a család, ahol a gyerekeknek többek között játszóházzal, ugrálóvárral, pónilovagoltatással, arcfestéssel is kedveskednek a szervezők, a felnőtteket pedig főzésre és közös beszélgetésre várják.

Címkék#Bana

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!