Közélet

2017.04.08. 17:07

Szex, szerelem, horoszkóp – ez a csillagjegy a leghűségesebb

A több mint 5000 résztvevővel készítettek felmérést a csillagjegyek és a ismerkedési szokások kapcsolatát vizsgálta, de az is kiderült, kinek a legfontosabb a pénz és a karrier.

Sz.Sz.

Több, mint 5000 résztvevő bevonásával készült el a Lovebox.hu felmérése, amelyben a párválasztási és párkapcsolati szokásaink és az asztrológia kapcsolatát vizsgálták. Arra keresték a választ, mekkora befolyással bír a csillagjegyünk szerelmi életünkre.

A válaszok alapján a bakok erénye a hűség, az ő kapcsolataik a leghosszabbak, míg a szüzek és a rákok a legkonzervatívabbak: ők a legkevésbé nyitottak arra, hogy az első este ágyba bújjanak. Vegyük sorra, melyek azok a tényezők, amik dominálnak az egyes jegyek szülötteinél.

A potenciális partner kiválasztásakor a csillagjegyek két táborra oszlanak.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Melyik a döntő, a szavak vagy a külső benyomás?
[/caption]

A vízöntők, a halak, a kosok, az ikrek, az oroszlánok, a mérlegek és a skorpiók többsége inkább a szavak erejében hisz, ők azok, akik a személyes bemutatkozó alapján választanak maguknak jelöltet, a bakok, a bikák, a rákok, a szüzek és a nyilasok pedig inkább vizuális típusok, náluk a fénykép a döntő. Nemek szerinti bontásban a nők 60%-ánál a leírás a döntő, a férfiaknál ellenben a fénykép is ugyanannyit nyom a latba.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Mit várunk el a kiszemelttől?
[/caption]

Ha pénzügyekről van szó, a többség elvárja párjától az anyagi függetlenséget, főként a a vízöntők, a halak és a rákok érzékenyek a pénzügyekre, ellenben az oroszlánok ebből nem csinálnak problémát. Ha a karrierről van szó, a bak, a halak, az oroszlán, a szűz, a vízöntő, a bika, az ikrek, a rák és a skorpió csillagjegy szülötteienek nagyobb az elvárása, ellenben a nyilasok, a mérlegek és a kosok saját elmondásuk szerint inkább antikarrieristák.

A párválasztás során a műveltség is meghatározó a mérlegek, a rákok, a bikák és a halak számára - főleg a női válaszadók érzékenyek ezen a téren-, míg az ikrek vagy a vízöntők számára egyáltalán nem jelent gondot, ha a kiszemeltjük kevésbé művelt náluk.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az elsők...
[/caption]

Ha sikerült választaniuk, a válaszadók átlagosan egy-két levélváltás után lépnének a tettek mezejére, és kerítenének sort a személyes találkozóra, ugyanilyen egybehangzóan állítják, hogy az első csók elcsattanásával sem várnának sokáig.

Az első éjszaka kérdése ellenben már megosztóbb: a legelső randevún a szüzek és a rákok számára elképzelhetetlen, hogy egy randevú után ágyba bújjanak, és a válaszadók többsége is megvárná az elkövetkező pár találkozó alakulását. A vízöntők, a rákok, az oroszlánok és a mérlegek még ennél is több időt hagynak az ismerkedésre, számukra pár hét után jön el az első alkalom ideje, a bakok ötöde pedig akár több hónapig vár a szerelem beteljesítésével.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Örökké együtt?
[/caption] 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!