Közélet

2017.04.07. 07:04

Kesztölci programok tavasszal

Kesztölc színes programokkal vár minden érdeklődőt színes programjaira.

B. Cs.

Májusban

A korábban meghirdetett időponttal ellentétben május 20-án tartják meg a gyermeknapot a településen, amire színes és szórakoztató műsorral várják a helyi óvodásokat és iskolásokat.

Asztalitenisz

Április 6-ig lehet nevezni a hagyományos Kara Lajos Asztalitenisz Kupára. Mindenkit szeretettel várnak, aki szereti ezt a sportot, hiszen itt a mozgás a fontos és nem az eredmény. Serdülő, ifjúsági, felnőtt és veterán kategóriában várják az érdeklődőket. A nevezéseket a művelődési házban lehet leadni kedden és csütörtökön.

Zöldhulladék

Április 10-én szállítják el első alkalommal a Vertikál Zrt. gyűjtőkocsijai a településről a zöldhulladékot. Az évi 8 db biológiai úton lebomló zsákot a polgármesteri hivatalban lehet átvenni. A zsákokba csak levágott füvet és egyéb, lágy szárú növényeket lehet elhelyezni. A zöldhulladék közé kommunális hulladék nem kerülhet.

Vállalkozók estje

Április 22-én tartják meg a Vállalkozók Estjét a művelődési házban, ahová azokat a kiemelt adózókat és önkéntes tevékenységet végző magánszemélyeket hívják meg, akik közösségi munkájukkal a település életét támogatják.

Falutakarítás

Április 29-én délelőtt ismét falu- és faluhatár takarítás lesz, ahová várják önkéntesek jelentkezését. A civil kezdeményezés mellé az önkormányzat is csatlakozott, ezért az önkéntesek számára ők biztosítanak szemeteszsákokat és a keletkezett hulladékot is az ő felkérésükre szállítja el a Vertikál Kft.

Címkék#Kesztölc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!