Közélet

2017.03.24. 14:59

Hétvégi buliajánló: lesz kinek csókolomot köszönni

A Vadorzóban a tökéletes testű Simon Szimonetta lesz a háziasszony, míg a közeli Roxxyban a Smitpál és a Bors szülinapi koncertjét a már jól ismert aputestek dobják majd fel. Esztergomban pedig Byealex és a Slepp lép fel.

kemma.hu

Pénteken este a tatabányai Roxxyban igazán különleges születésnapi koncertet ad majd a Smitpál és a Bors. Az ötéves banda ugyanis nem akármilyen gidákat kért fel a háttértáncosok szerepére: az aranyszívű rockerek, akik Aputest naptárjukat a közelmúltban jótékonysági céllal adták ki, most a színpadon bizonyíthatnak.

A királyvárosban is jónak ígérkezik a péntek este, a Sportalsóban ugyanis a lengyel–magyar barátság napjához kapcsolódva szerveznek bulit. A szombat is ütős lesz: Byealex és a Slepp lép fel. A Csókolommal befutó, Eurovíziót is megjárt énekes bandája minden bizonnyal jó bulit fog csinálni Esztergomban is.

A tatai Pikantóba pénteken csak a huszonöt év felettiek menjenek, ugyanis retró és videodiszkó lesz, Hubik és Pollák jóvoltából a nyolcvanas, kilencvenes és kétezres évek legnagyobb slágereivel, a 25 évnél idősebbeknek. Ugyanitt szombaton Pollák és Balage igazi házibuli-hangulatot varázsol majd.

A felvidéki Észak-Komáromban pénteken este a Rock Club 25-ben az AB/CD idézi meg a hardrock nagyágyúinak dalait.


Ugyancsak a Duna túloldalán, szombaton a Castellóban Nia Evennel, Bahlzack irányításával Szürke ötven árnyalata buli lesz, míg a Westben Gravity Party.

Szombaton a tatabányai Vadorzóban Biotech USA Fitt Nightra várják a zenék és a test(sz)építés szerelmeseit. Az est háziasszonya nem más lesz, mint a többszörös kupagyőztes fitneszmodell, Simon Szimonetta, de az ígéretek szerint a látvány mellett a zenére sem lesz majd panasz. Erről Semperger G. és Noreszt Twelve gondoskodik majd, a rezidens DJ pedig ezen az estén Acsády lesz.

Arra is készüljön fel mindenki, hogy realityshow-t is forgatnak majd a klubban, szóval ha valaki fel szeretne bukkanni a tévében, most megmutathatja magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!