Sport

2017.03.23. 12:24

Öt fiatal, tehetséges sportolót támogat Tata

Idén öt tehetséges fiatal tatai sportoló, Kecskeméti Ronald, Kovács Petra Sára, Pazár Anna Luca, Kun Anna és Esztergályos Patrik érdemelte ki az egy évre szóló sportösztöndíjat.

kemma.hu

A 2017-es "Sportolók ösztöndíját" Tatán, a városháza dísztermében adta át Michl József polgármester az arra érdemeseknek, dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Bencsik János országgyűlési képviselő társaságában.

Kecskeméti Ronald, ökölvívó, Kovács Petra Sára és Pazár Anna Luca kajakozók idén először részesültek az elismerésben, míg Esztergályos Patrik és Kun Anna párbajtőrözők már korábban is a  jutalmazottak között voltak. A fiatalok egy éven keresztül havi 40 ezer forint támogatást kapnak.

A 2015-ben, a helyi önkormányzat által alapított sportösztöndíj a Tatán élő vagy a város színeiben versenyző tehetséges fiatalok versenyfelkészülésének és részvételének támogatását tűzte ki célul, ezzel ösztönözve őket a további megmérettetések vállalására. 

További részletek a 24 Óra pénteki számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!