Kék hírek, bulvár

2017.03.16. 15:12

Öt ittas autós búcsúzhatott el jogosítványától nemzeti ünnepünkön

Megyeszerte akadtak, akik túlünnepelték magukat március 15-én.

kemma.hu

A rendőrök az elmúlt 24 órában, Komárom-Esztergom megye területén öt ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Anyagi káros közlekedési baleset történt március 15-ére virradó éjjel a Kisbér-Hánta összekötő útszakaszon. Egy 39 éves kisbéri férfi nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg autója sebességét és egy drótkerítésnek ütközött. A rendőrök a sofőrre az anyósülésre dőlve találtak rá, ezért értesítették a mentőszolgálat munkatársait. A vezető könnyebben sérült, viszont vele szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

Szintén ittasság miatt számíthat felelősségrevonásra egy 80 éves esztergomi férfi, aki március 15-én reggel Esztergomban, a Visegrádi úton haladt járművével, amikor ellenőrizték a járőrök. Az idős sofőr beismerte, hogy reggel pálinkát fogyasztott. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették.

Ugyancsak március 15-én kora délután Esztergom-kertváros területén ellenőriztek egy 32 éves helyi férfit, aki a Temesvári úton haladt egy Forddal. A járőrök felszólítására vezetői engedélyét nem tudta átadni, mivel azzal soha nem rendelkezett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A dorogi járőrök március 15-én Bajna belterületén igazoltattak egy autóst. A rendőrök a 60 éves nagysápi lakos szondáztatták, aminek eredménye pozitív értéket mutatott. A férfit mintavételre előállították és lejárt orvosi érvényességű vezetői engedélyét elvették.

Nemzeti ünnepünk estéjén Esztergomban, a Baross Gábor úton ellenőriztek a rendőrök egy 41 éves helyi férfit. A sofőr egy Suzukival haladt, amikor ellenőrizték a járőrök. Az autóvezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.
 
A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!