Kultúra

2017.02.14. 11:16

Szerelemre hangszerelt műsort adtak

Az oroszlányi Barkfark zeneiskola növendékei hagyományos Valentin-napi gáláján az idén egy Queen-sláger volt az újdonság.

W. Zs.

 A Bakfark Bálint Zeneiskola hagyományos Valentin-napi gálaműsoráának az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár színházterme adott otthont. Első alkalommal tizenhét éve rendezték meg a színes kavalkádot és tekintettel a nagy érdeklődésre, az iskola zenész és táncos tanulóinak műsora minden évben szerepet kap a város kulturális kínálatában.

Domina József igazgató elmondta, az idén a Queen egyik slágerével, a Bohemian Rapsody-val próbáltak újítani.
– Az intézmény névadóját egyébként Valentine Bakfarként is emlegetik. Ez az esemény kiemelt helyet foglal el programjaink között, hiszen jó alkalom a bemutatkozásra tanárainknak és diákjainknak egyaránt – fogalmazott az intézmény igazgatója.

A mintegy másfél órás, táncos, hangszeres előadások során a nézők egyebek mellett dobshow-nak, rock interpretációnak, kamarazenekari, gitáros, vonós és fúvós produkcióknak, táncos feldolgozásoknak tapsolhattak, befejezésként pedig az iskola tanári kara, növendékei és a városi kórus állt együtt a világot jelentő deszkákra, hogy közösen adják elő az Illés együttes klasszikusát, az Újra itt van kezdetű dalt.

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!