Közélet

2017.02.14. 07:35

Gratulálunk fotóversenyünk nyerteseinek!

Több ezren szavaztak fotóversenyünk indulóira, akik esküvői fényképeikkel a szerelem és a boldogság száznyi arcát mutatták meg nekünk.

Sz. A.

Fotóversenyünk nyertese Boda-Dombai Kata és Boda Henrik harmincezer forintos utalvánnyal (és egy sétarepülés élményével gazdagodik, a második, jelenleg külföldön tartózkodó Gyimesi Bernadett és Gyimesi István Krisztián pénteken veszi át húszezer forintos utalványát, míg a harmadik helyezett Babolcsai Hajnalkát és Takács Ferencet tízezer forintos tikettel leptük meg. A férfiak egy-egy üveg bort, míg az ifjú arák szakácskönyvet vehetett még át Takács Zoltántól, a 24 Óra és a kemma.hu főszerkesztőjétől.

A legtöbb (910) szavazatot kapó Boda-Dombai Kata és Boda Henrik, valamint a harmadik helyezett (669 vokssal) Babolcsai Hajnalka és Takács Ferenc találkozásakor kiderült, hogy a világ milyen kicsi. Például amikor az esküvői fotósokról beszélgettek vagy épp a  helyszínekről.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Boda-Dombai Kata és Boda Henrik, a játék győztesei
[/caption]

Például Katáék videója az alcsúti arborétumban készült, míg Hajnalkáék ugyanott fotózkodtak. Igaz, utóbbiak egy héttel az esküvő után, míg Katáék a nagy napon. Abban viszont egyet értettek, hogy nagy élmény volt a fényképezés.

– Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, hogy voksolt ránk. Az ismerősök lelkesen érdeklődtek is mindig az állásról – mesélte Boda-Dombai Kata, akit férjével, Henrikkel  a fellegek közé is repítünk, hiszen a nyeremény ajándékutalvány mellé sétarepülni is elvisszük őket. Mint mondták, nagyon várják már ezt is, hiszen minden  pillanatot díjaznak, amit együtt tölthetnek.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A második helyezett Gyimesi Bernadett és Gyimesi István Krisztián
[/caption]

A versenybe nevezett képek kapcsán arról is megkérdeztük az ifjú párokat, hogy mit jelent, üzen nekik az a kép, amelyet megosztottak velünk a világhálón.

– Tele van érzéssel. Romantikával, az örökkévaló szeretetet jelképezi – mesélte Hajnalka és Ferenc.
Kata és Henrik egyből elmosolyosodott és kedves történeteket osztott meg a buborékfújókról. A szertartás után készült fénykép szerintük olyan, mint ők: vidám, bohó és boldog. No meg szerelmes, persze, tették hozzá.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A harmadik helyezett Babolcsai Hajnalka és Takács Ferenc
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!