Kultúra

2017.02.10. 09:20

Negyvenedik albumát mutatja be Koncz Zsuzsa Észak-Komáromban

Az énekesnő hétfőn a Városi Művelődési Központban lép fel.

K. L.

Koncz Zsuzsa Dunaszerdahelyen aratott nagy sikert, hétfőn pedig az észak-komáromi Városi Művelődési Központban lép fel. Minden bizonnyal sokan mennek majd át a 19 órakor kezdődő koncertjére a Duna túloldaláról is. 

Koncz Zsuzsa a magyar beat, pop és rock zene egyik meghatározó egyénisége. Elsősorban verslemezeiért és politikai tartalmú (a rendszerváltás előtt esetenként betiltott) dalairól és választékos előadásmódjáról ismert. 98 magyarországi és 24 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 40 – olykor többször, több változatban is kiadott – album.

Diszkográfiája szerint több mint négyszázötven (457) hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait. Az előadóművész negyvenedik, Vadvilág című albuma novemberben látott napvilágot. Koncz Zsuzsa azóta minden idegszálával a budapesti nagykoncertjére készül: március 11-én tizenegyedik alkalommal igyekszik megtölteni a Papp László arénát. Legutóbb 2014-ben lépett fel ott.

A hétfői észak-komáromi koncertjén bemutatja új lemezét és néhány régi slágere is felcsendül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!