Közélet

2017.01.29. 12:40

Majd' kétszázezret gyűjtöttek a beteg Johannának a rockerek és vízilabdázók

Mi viszi ki, vagyis inkább be az embereket egy vízilabdameccsre? A sport szeretete mellett például a jó szívük, ahogy az most is történt: az ablakon kidobott Johannának segítendő megtöltötték a Buborékot az emberek az EBP-Tatabánya - BVSC Zugló bajnoki találkozóra.

Sz. A.

Az EBP-Tatabánya – BVSC Zugló mérkőzés több volt, mint négyszer nyolc perc, tizennégy férfivel a vízben. A Tunderground Club hívására ugyanis a házigazda kék-fehérek is csatlakoztak ahhoz az adománygyűjtő akcióhoz, amellyel az édesanyja által három éve ablakon kidobott kislány, Johanna további gyógyulásához, rehabilitációjához igyekeztek hozzájárulni az aranyszívű rockerek.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] További képek galériánkban
[/caption]

No meg például Varga Vilmos, a tatabányai horgász, aki világrekord méretű harcsát fogott ki tavaly, de ezúttal nem pecázni, hanem konferálni, hangulatot csinálni érkezett a Buborékba.

Aki a meccsen támogató jegyet, a helyszínen vagy korábban Aputest naptárt vásárolt (utóbbi szintén a klub férfitagjainak ötlete volt), az az édesapa, Járdi Sándor és Johanna életét tette könnyebbé. Az ötszáz forintos támogató jegyből maguk a tatabányai vízilabdázók is vásároltak, így végül a majd'' kétszázezer forintot tudott átadni a klubalapító Esztergályos Zsolt fia, az ifjúsági olimpiai és kadet világbajnok vívó Patrik adhatta át (nyitóképünkön).

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] További képek galériánkban
[/caption]

A meccset 12-11-re a BVSC nyerte.

További részletek a 24 Óra hétfői számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!