Kék hírek, bulvár

2017.01.22. 17:15

Vádemelést javasolnak a bolti szarkák ellen

Az 52 éves H. Kálmán, a 30 éves G. Lilla és a 28 éves B. Krisztián bíróságon felelhet a tettéért.

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 52 és egy 28 éves férfi, valamint egy 30 éves nő ellen.

A gyanúsítottak tavaly novemberben egy tatabányai drogériából különböző kozmetikai termékeket és illatszereket tulajdonítottak el. Az üzletből való távozásukkor a biztonsági kapu bejelzett, azonban az eladók felszólításai ellenére nem tértek vissza. A biztonsági kamerák felvételei alapján a tetteseket a Tatabányai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja azonosította és a három tatabányai lakost december 2-án előállították.

A nyomozók a házkutatásokon a lopott kozmetikai termékek egy részét a nő lakásában lefoglalták. Az 52 éves H. Kálmán, a 30 éves G. Lilla és a 28 éves B. Krisztián tatabányai lakosokat gyanúsítottként kihallgatták.
A bűnügyi vizsgálók a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldték.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!