Sport

2016.12.11. 11:57

Hagyományteremtő Mikulás Kupa Esztergomban

Az Esztergomi Kick-Box SE, a Nyergesújfalu SE kick-box szakosztálya és a 4Fight Sport cég Mikulás Kupa elnevezéssel rendezett versenyt az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban.

kemma.hu

A kétszázötvenegy nevező seregszemléjét Erős Gábor, a városi önkormányzat sportbizottságának elnöke nyitotta meg, aztán a Himnusz közös eléneklése után négy küzdőtéren kezdődtek el a mérkőzések. A nagy forgatagban point-fighting, light-contact és kick-light szabályrendszerekben küzdöttek az ellenfelek a gyermekektől a veteránokig meghatározott korcsoportokban.

Az Olasz Attila vezényelte esztergomi csapat 15 arany-, 4-ezüst- és 3 bronzérmet szerzett, az összesített éremtáblán a Békés megyei Debreczeni Team mögött a második helyen végzett. Szántó Sándor és Hirsch Viktor öt nyergesújfalui tanítványa 8 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérmet nyert.
A verseny fő támogatója Esztergom Város Önkormányzata volt, az esemény sikeréhez további szponzorok, illetve a házigazda egyesület tagjai, és a sportolók szülei is hozzájárultak.

A tervek szerint a jövőben minden év decemberének első hétvégéjén nemzetközi versenyként lesz újabb színfoltja a város sportéletének az esztergomi kick-box Mikulás Kupa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!