Sport

2016.10.18. 12:53

Elárverezik mai, pink mezeiket a tatabányai kézisek

A mellrák elleni küzdelemre hívják fel így a figyelmet a Grundfos Tatabánya KC játékosai. A mezeket a meccs után elárverezik, a pénzt az Onkológiai Központ Daganatok Sebészete Alapítványnak.

kemma.hu

Kézilabda NB I., férfi, 7. forduló
Grundfos Tatabánya KC–Balmazújváros
Földi Imre Sportcsarnok, kedd: 18 óra.

Mivel az október a mellrák elleni nemzetközi küzdelem hónapja, a Grundfos Tatabánya KC úgy határozott, hogy csatlakozik ehhez a nemes ügyhöz. Halom Borbála, a Mellrákinfo Egyesület vezetője megkereste a csapatot, hogy támogassák a „Mozogj az életért” kampányukat.

A Kék Tigrisek örömmel fogadták a felkérést, sőt továbbgondolva ezt a virtuális kampányt, a Balmazújváros elleni mérkőzésen pink színű mezben, egy találkozóra Rózsaszín Párducként lépnek pályára, ezzel is felhívva a figyelmet az ügy fontosságára. A támogatás tárgyiasult formában is testet ölt, hiszen a mérkőzést követő héten elárverezik a pink színű – a játékosok által viselt és dedikált – mezeket és az ebből befolyó összeget felajánlják az Onkológiai Központ Daganatok Sebészete Alapítványnak.

kemma.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!