Sport

2016.07.29. 18:08

Végigverte a magyar mezőnyt, az Eb-n bizonyíthat a tatabányai bunyós

Vörös Róbert, a Tatabányai Sport Club Ökölvívó Szakosztályának versenyzője az idei eredményeinek köszönhetően kiharcolta magának a serdülő Európa-bajnokságra való kijutást.

Vá. T.

Ez év tavaszán a vecsési ökölvívó diákolimpián mérettette meg magát a tehetség. A versenyen Vörös Róbert bizonyult a legjobbnak. A szakmai vezetőség ekkor figyelt fel a tatabányai öklözőre. A májusi Süllős Gyula Emlékversenyen – ami ugyancsak válogató viadalnak számít -  szintén kimagasló teljesítménnyel bizonyította, hogy ő a súlycsoport legjobbja.

Kardos József és Rózsa András edzők bizakodtak a versenyző válogatottba kerülésében, mely a nyár elején meg is történt. A több hetes sikeres válogatott edzőtáborban eltöltött felkészülésnek, valamint Tatabányán a V. Beach Boksz Gálán nyújtott teljesítménye alapján a válogatott vezetősége Vörös Róbertnek adott lehetőséget, hogy megküzdjön Európa legjobbjaival. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!