Kék hírek, bulvár

2016.04.17. 17:29

Megvan az utolsó tatabányai támadó, aki kokárda miatt ütött

Március 13-án a háromtagú galeri több emberbe is belekötött, többek között az Ismerős Arcok vak szaxofonosába, mert az kokárdát viselt. Két fiatalabb támadó hamar rendőrkézre került, a harmadik a héten kapták el.

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három tatabányai férfi ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak március 13-án 16 óra 50 perckor Tatabányán egy általuk előidézett közlekedési veszélyhelyzet után összevesztek egy helybélivel, majd többször a fejen ütötték, majd megrúgták, és járművét is megrongálták. Korábban pedig egy helyi szórakozóhely parkolójában az Ismerős Arcok zenekar vak szaxofonosába és technikusaiba kötöttek bele. Hárman elég erősnek érezték magukat, hogy a kokárdáik miatt balhézni kezdjenek.


A rendőrök még a balhék után elfogták a 23 éves R. Dávidot és a 20 éves B. Dánielt, majd őrizetbe vették őket. A csoport harmadik tagja, a 33 éves, tatabányai U. Zsolt ellen a nyomozóhatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök április 15-én 8 óra 15 perckor Tatabányán fogták el U. Zsoltot és a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottat a kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!