Közélet

2016.03.06. 19:48

A Brigetio klubzenekar nőnapi köszöntője

Idei első fellépésére készül a Brigetio klubzenekar március 12-én törzshelyén, a Bocska-tó klubházban. Műsoruk apropóját a hölgyek köszöntése, a nőnap adja.

kemma.hu

Az együttes továbbra is csupa „múlt századi muzsikát” játszik. Az 50-es, 60-as, 70-es évek slágereit, különlegességeit. Most a banda „frissített” repertoárral és új tagokkal jelentkezik. A csapathoz csatlakozott Russ Pali és Drexler Zoli, akik többször játszottak vendégként a Brigetióba, és akiket a rajongók már a Memory Band-ből ismerhetik.

A zenekar tagjai elmondták, hogy Palival bővülnek az együttes vokális lehetőségei, Zoli virtuozitása pedig tovább színesíti a megszólalást. Szoprán szólamban Hajdú Csiri hallható. A fúvós hangszerek sűrűjében Polmüller Árpád „Őzike” tüsténkedik, aki dalra is fakad. Vokálozik és a basszusgitár vastag húrjait Russ Pál „feszegeti”.

A doboknál „a kifeszített bőrök állhatatos bántalmazója” Drexler Zoltán ül majd. A szólógitáron Nagy László tanár úr mesterkedik. Pénzes István, Tyutyus pedig, gitározik és a szót szaporítja.
A lányok, asszonyok köszöntésén túl a muzsikusok megemlékeznek kedves barátjukról, Tóth Tibor, Csokiról is, aki immár 10 éve az égi zenekart „erősíti”. A nőnapi program 20 órakor kezdődik.

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!