Közélet

2016.02.15. 16:40

A vintage az idei esztendő nyerő stílusa

Esküvő Varázs címmel adott otthont a Pálma Rendezvényház szombaton egy olyan ötletbörzének, amelynek célszemélyei a házasulandó szerelmespárok voltak.

W.Zs.

A hétvégi program a tökéletes menyegzőről szólt és az álomlagzi kellékeit ki és felpróbálhatták, megkóstolhatták és megtudakolhatták az érdeklődők. Cukrászok, ékszerészek, kreatív szakemberek és divattervezők kínálták portékáikat, de utazási iroda és gyermekmegőrzést vállaló is képviseltette magát. Egész iparág épült a nagy napra.



Elsőre azt gondolnánk, hogy a téma iránt inkább a gyengébbik nem tagjai fogékonyak, de mást tapasztaltunk. A hölgyek nem érkeztek üres kézzel. Karon fogták párjukat és nem engedtek az ötletek begyűjtéséből. Volt, aki több órán keresztül rótta a köröket, nem hiába!

A cukrászoktól megtudtuk, hogy tortáknál is az úgynevezett vintage stílus a nyerő, ami játékos stílust takar. A különleges, régi darabokat újakkal párosítja, valamint izgalmas kiegészítőkkel, eredeti és egyedi összeállítást alkotva. Színben  az örök kedvenc a fehér, ízben pedig a csokoládé valamit a gyümölcsös ízvilág a nyerő.

A legtöbb standon már megszokott stílus képviseltette magát. Volt ahol kicsit merészebb, a konzervatív stílusúak számára elfogadhatatlan kellékek mutatkoztak be. Ilyen volt például az úgynevezett esküvői fal, amelyen az ifjú pár karikatúrája szerepelt. Láthattuk a már ismertebb hungarocell betűket, MR&MRS felirattal, vagy egyedi, monogrammal ellátott fatáblát. A székszoknyák is a megszokottól eltérőek voltak, hiszen ugyancsak névvel ellátott kapocs zárta a szék hátoldalán az anyagot. Az esküvői asztaldíszek között is volt figyelemfelkeltő. Külföldről hozott példa a házasulandók nevével ellátott poháralátét. Az ötletgazda szerint két légy ez egy csapásra, mivel a vendégnek szép emlékül szolgál majd a későbbiek folyamán a kartonlapocska.

Az utazási iroda standjánál kedvezményes áron lehetett időpontot foglalni egyebek mellett egy görög vagy olasz nászútra.

Ruhabemutató is szerepelt a programkínálatban. A csipke és a finom elegancia ötvözete vonult fel a színpadon. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a modelleken mindenki megtalálhatta a számára megfelelőt. Abban az esetben, ha már megvolt az elképzelés, biztosan megértek egy újragondolásra.

Esküvői gyermekmegőrzésről is gondoskodtak. A felhívás szerint szakemberek olyan picikre vigyáznak, akik szülei hivatalosak a nagy napra. Egyszóval bébiszitterek, akiknek vastagabban fog a tolluk lagzis felügyeletkor.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!