Kék hírek, bulvár

2015.11.13. 12:33

Fenomenális kábszer-csendélet a tatai díler hűtőjében

A hónap rendőrségi képét találtuk meg a police.hu oldalon. A tatai díler hűtőszekrényéről készült fotó egyszerűen páratlan - ilyen tökéletes összhangot gazdaságos pizza és a kábszer közt még nem látott!

police.hu

A hűtőszekrényben tárolta a kábítószert az a 29 éves tatai férfi, akit csütörtökön fogtak el a rendőrök Tatán. B. K. 3000 forintért árulta a bódító hatású szer grammját, amelyet az elfogását követően előállított fogyasztók is alátámasztottak gyanúsítotti kihallgatásukon. A tatai rendőrök három helybélivel szemben alkalmaztak kábítószer-gyorstesztet, amelyek mindegyike pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.


 
B. K.-t a Tatai Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd Székesfehérvárra, a Közép-Dunántúli Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, a férfi ellen ugyanis a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. Súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt korábban 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték a gyanúsítottat, de a magadott időben nem vonult be börtönbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!