Közélet

2015.08.23. 18:50

Tatán tartotta a lagziját Kiss Ádám - ebből a Punnany sem maradhatott ki

Tatán, az ország legrégebbi szállodájában nősült Kiss Ádám, a népszerű humorista.

kemma.hu

">Lakodalom volt a mi utcánkban...

Posted by Kiss Ádám on ">Friday, August 21, 2015

Kiss Ádám a kemma.hu-nak korábban már elárulta, hogy Tatára szervezik az esküvőt, méghozzá 130 vendéggel. A most pubikált fotó tanúsága szerint a vendégseregben ott volt a Punnany Massif is. A zenekar egyébként híresen jó kapcsolatban van a humoristával, így nem véletlen, hogy ők is ott voltak a hosszú hétvége előestéjén szervezett eskövőn.

A lakodalom Tata belvárosában, az ország legrégebben működő szállodájában, a Kristály Imperial Hotelben volt. Az 1766-1769 között az Esterházy család megbízásából Fellner Jakab tervei alapján épült. A kezdetben Szarka Fogadó, majd Esterházy Szálloda a Bécs és Budapest közötti útvonal egyik fogadóállomása volt.

A szálloda számos korszakot, hírnevet és mélypontot megélt, de mindig is a helyi közélet kedvelt színtere volt, itt tartották a tatai bálok, színi előadások, egyleti- és pártgyűlések többségét is, vendége voolt Görgey Artúr, Teleky Blanka, Jávor Pál és Habsburg Ottó is.

A közösségi oldalra feltöltött fotókon sokan kiszúrták, hogy a klasszikus férfi cipők helyett fehér sportcipőt viselt Kiss Ádám, ez azonban nem egy akármilyen lábbeli. Ahogy írta: ez egy ritka Jordan példány, ami 3 éve pihen a polcán. "Csak erre a napra tartogattam. A szívemben egy makkos cipő se ér fel hozzá!" - tette hozzá.

A humorista persze nem hazudtolta meg önmagát. remekül kiparodizálta barátaival a koszorúslányos-gyűrűnek örülős képeket is.

">Elkeltem! A csajok odáig vannak, meg vissza :)

#wedding #omg #wow #girls #parody

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!