Kultúra

2015.07.05. 16:19

A térség kulturális szakemberei randevúztak az Agorában

A térség kulturális szakemberei értékelték az első félév sikeres kulturális programjait a Kortárs Galériában: ilyen volt többek között a farsang Szomoron, a vértesszőlősi óvodások látogatása a Teddy Maci Kórházban, a gyermelyi Zenede valamint Fehér Péter valamint Tóth Zsóka előadása Környén.

V.T.

Az Agora és a térség települései 25 térségi rendezvény bonyolítottak le, 54 alkalommal nyílt lehetőség a konzultációra és a szakmai vezetők hétszer találkoztak egyeztetés, tapasztalatcsere céljából.



Salamon Hugó, az Agora szakmai vezetője elmondta: ezek a fórumok lehetőséget kínálnak arra is, hogy az ország számos pontjára vigyék hírét a térséggel kialakult, gyümölcsöző kapcsolatnak.

A második félév kiemelt programjai között szerepel az augusztus 22-én esedékes Egy Úton Nemzetközi Zarándoklat, a X. Faszén Fesztivál, amelynek az idén is a Megyeháza parkolója ad otthont szeptember 12-én. A Kulturális Piac és Szakmai Konferencia az idén már kétnaposra bővül és szeptember 18-19-én várja az érdeklődőket. Az Agora két, pályázatokkal foglalkozó munkatársa, Kiprichné Nagy Viktória és Lévai Viktória segített eligazodni a pályázati lehetőségek útvesztőjében.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!