Sport

2015.06.10. 13:09

Új ügyvezető a Tatabánya FC élén

A Tatabánya FC Kft. tulajdonosa, Tatabánya Megyei Jogú Város május végén határozott arról, hogy a klubot vezető gazdasági társaság élén személyi váltást kezdeményez. Így másfél év után távozott az ügyvezetői pozícióból Veér Zoltán, és a helyét Elzer István foglalta el.

kemma.hu

– A klubnál elkezdett munkát folytathatjuk tovább, ehhez minden keret adott. István érkezésével én hátrébb lépek egy sort, és újra kettéválasztódik az ügyvezetői és a technikai vezetői feladatkör. Reméljük, hogy ez nagyban javítani fogja a klub hatékonyságát. A lényeg, hogy közösen visszavezessük a Bányászt oda, ahol a helye van a honi labdarúgásban. Szeretném megköszönni mindenkinek aki az elmúlt időszakban segítette a munkámat bármilyen formában. Köszönet jár a szurkolóinknak is, különösen azoknak, akik időt és pénzt nem kímélve „a világ végére” is eljöttek sokszor a csapat után. Ugyan voltak nézeteltéréseink egy-két alkalommal, de mindenképpen hálás vagyok nekik azért, amit a klub mellett és a klubért tesznek – mondta Veér Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!