Sport

2015.05.31. 17:48

TAO-pénzekkel fejlődnének a szomódiak

A Szomód SE is pályázott TAO-pénzekre a közelmúltban, méghozzá számos, különböző tételben a sportfelszerelésektől kezdve a képzési és egyéb költségekig.

kemma.hu

Közösségi oldalukon részletesen kifejtették, hogy a társasági adókedvezmény sporttámogatási rendszerében mire szeretnének pénzt lehívni.

Kifejezetten az utánpótlásnevelést segítő tételek között az U7, U9 és U11-es korosztály egyesületi melegítői, a két utóbbi csapat sportszárral, nadrággal, melegítővel való ellátása, kapuk beszerzése, Keepersport kapusiskolai képzésen való részvétel, nevezési-rendezési-felkészítési költségek, edzőtáborozással, versenyeztetéssel összefüggő szállás-, és étkezési költségek is szerepelnek, ahogy edzésfelszerelések is.

Szeretnék megszüntetni az öltöző beázását, körbe szeretnék keríteni az egyesület területét (bejárati kapu kialakításával), letisztítanák és lefestnék a kapukkat, különálló szertárt alakítanának ki, az öltözőket polcokkal, tárolókkal szerelnék fel, de a kulturált térrendezésre is fordítanának a remélt támogatásból többek között.

Mint megtudtuk, a május 23-ra tervezett, ám végül elmaradt gyereknapi toborzó rendezvényt a sportegyesület június 13-án, szombaton tartja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!